bannerikuva

Etusivu / Juustonystävät / Juusto- ja viinijuhlat
Juusto- ja viinijuhlat 2018!

Juhlien esiintyjävalinnat on tehty! Vieraitamme viihdyttävät Jean S. sekä iskelmätaivaan uusi tähti, tangoprinssi Jarno Itkonen ja Pientä unelmaa -orkesteri. Väliaikamusiikista ja karaoketeltan meiningistä huolehtii Dj Anna joukkoineen.

 

Kesän 2018 juusto- ja viinijuhlat pidetään lauantai-iltana 4.8.2018 Lapinlahden jäähallissa, Ringettetie 2. Juhlat alkavat klo 19 ja jatkuvat 01.30 saakka.

 

Juhlien keskipiste on uhkea juustopöytä, jolla on mittaa reilut 20 metriä. Kaiken kaikkiaan juustopöydässä on tarjolla kymmenkunta erilaista juustoa sekä runsaasti juuston kanssa yhteen sopivia kasviksia, hedelmiä, hilloja sekä leipätuotteita. Juustopöydän ehdoton klassikko on vuodesta toiseen ollut kotimainen Mustaleima Emmental, joka on saanut pöydässä arvoisensa paikan ja suosion. Muita suosikkeja ovat olleet Brie ja Aura. Joka vuosi juustopöydässä on ollut tapana esitellä myös uutuuksia.

Juhlat ovat hyvien ystävien, makuhermoja kutkuttavien juustojen ja hyvän musiikin ympärille koottu ainutlaatuinen, tunnelmallinen tapahtuma.

Illalliskortilla (45 €) saat nauttia koko illan monipuolisesta, mainiosta musiikkiohjelmistosta sekä vatsan täydeltä juustopöydän runsaista herkuista, jotka eivät lopu kesken.

 JEPorkesteri ja juustopöytä.jpg

Vieraita juustopöydässä.jpg