bannerikuva

Etusivu / Juustonystävät / Juusto- ja viinijuhlat
Juusto- ja viinijuhlat 2017!

Kesän 2017 juusto- ja viinijuhlat pidetään lauantai-iltana 5.8.2017 Lapinlahden jäähallissa, Ringettetie 2. Juhlat alkavat klo 19 ja jatkuvat 01.30 saakka.

 

On aika julkistaa ensi kesän esiintyjät! Luvassa onkin huikeat 20-vuotisjuhlat, kun lavalle nousevat Virve Rosti ja Menneisyyden Vangit, joiden jäähyväiskiertue huipentuu Juusto- ja viinijuhlille. Lisäksi tanssikansaa viihdyttää ihana Marko Maunuksela ja Talisman. Juhlilla saamme kuulla myös Kalakukko Septetin puhallinmusiikka. Väliaikamusiikista ja karaokesta huolehtii Dj Anna joukkoineen. Laittakaahan juhlailta lauantai 5.8.2017 jo kalentereihinne! Lämpimästi tervetuloa!

Juhlien keskipiste on uhkea juustopöytä, jolla on mittaa reilut 20 metriä. Kaiken kaikkiaan juustopöydässä on tarjolla kymmenkunta erilaista juustoa sekä runsaasti juuston kanssa yhteen sopivia kasviksia, hedelmiä, hilloja sekä leipätuotteita. Juustopöydän ehdoton klassikko on vuodesta toiseen ollut kotimainen Mustaleima Emmental, joka on saanut pöydässä arvoisensa paikan ja suosion. Muita suosikkeja ovat olleet Brie ja Aura. Tänä vuonna pöydästä löytyvät myös Kappeli, Juhla Cheddar, Musta Salaneuvos, Polar Leppäsavu sekä Keisarinna. Joka vuosi juustopöydässä on ollut tapana esitellä myös uutuuksia.

Juhlat ovat hyvien ystävien, makuhermoja kutkuttavien juustojen ja hyvän musiikin ympärille koottu ainutlaatuinen, tunnelmallinen tapahtuma.

Illalliskortilla (40 €) saat nauttia koko illan monipuolisesta, mainiosta musiikkiohjelmistosta sekä vatsan täydeltä juustopöydän runsaista herkuista, jotka eivät lopu kesken.

Samana viikonloppuna Lapinlahdella ajetaan Future cupin osakilpailu. Lisää tietoja kisasta http://www.lapinlahdenau.net/JEPorkesteri ja juustopöytä.jpg

Vieraita juustopöydässä.jpg