bannerikuva
Etusivu / Kylät / Urimolahti

Urimolahden kyläseuran alue

AJANKOHTAISTA 2017

Tervetuloa mukaan yhteisiin tapahtumiin!

Ohjelmassa mäenlaskua, makkaranpaistoa ja mukavaa

YLEINEN SYYSKOKOUS JA PIKKUJOULUT LA 25.11. KLO 19 SAFOXISSA


Syödään monipuolinen jouluruoka, josta kyläseura maksaa osan. Sen jälkeen siirrymme pitämään kokouksen alakertaan. Ripeästi pidetyn kokouksen jälkeen vierailee pukki, joka jakaa perinteisesti tuomamme pienet lahjat ja laulamme yhdessä joululauluja. Lenkkeilylaatikoilla käyneiden kesken arvotaan myös pieni palkinto!
Ruuan hinta on 20e/ aikuinen ja 10e/ alle 12-v lapsi. 
Ilmoittaudu mukaan 19.11. mennessä Marita Juntuselle, puh. 040-8478263.

Tervetuloa pikkujouluihin!

 

 

LENKKEILYLAATIKOT

Kävitkö lenkillä , hiihtämässä tai pyöräilemässä? Kyläseuran alueella on neljä vihkon ja kynän sisältämää sankoa

  • Ruisniemen tiehaaran heittolaatikossa (Urimolahdentie 794) Urimolahden perällä ja Jouhimäen suunnalla erilaisia lenkkejä lenkkeileville

  • Alajärven kohdalta (Ruukintie 351) lähtevän metsäautotien ja Lappalaisen Markun metsäautotien risteyksessä olevassa puussa (metsäautotietä n. 1 km)

  • Uskinlammen metsäautotien päässä heinäseipäässä (1,7 km, metsäautotie lähtee Savolaisen Ritvan kohdalta)

  • kyläseuran grillikatoksella

Laitapa nimesi vihkoon! Laatikoilla kävijöiden kesken arvotaan syyskokouksessa pieni palkinto!

 

 

KYLÄLUUTA

Kylää kiertää kyläluuta. Kyläluuta siirtyy talosta taloon ja viipyy paikassaan korkeintaan viikon. Kun saat kyläluudan, kirjoita luudan varressa olevaan vihkoon, missä luuta on ollut ja toimita se eteenpäin vaikkapa sellaiseen paikkaan, jossa et ole vähään aikaan tai kenties koskaan käynyt. Voit viedä luudan myös uudelleen samaan paikkaan, jossa se on jo käynyt. Muistathan, että luuta siirtyy vain kädestä käteen! Jos et kierrättää luutaa, vie se kyläseuran grillikatokselle, niin joku kyläseuran hallituksesta toimittaa sen eteenpäin. Ethän unohda luutaa ovesi pieleen! 

 

 

GRILLIKATOS

Kyläseuran ranta ja grillikatos ovat kaikkien kyläläisten käytössä. Rannassa on myös huussi. Muistathan käydessäsi laittaa nimesi grillikatoksen vieraskirjaan! Osoite rantaan Urimolahdentie 451.

 

Kuva 151 pieni.jpg 

 Juhannuskokko vm2010