bannerikuva
Etusivu / Kylät / Urimolahti

Urimolahden kyläseuran alue

AJANKOHTAISTA 2018

Tervetuloa mukaan yhteisiin tapahtumiin!

LENKKEILYLAATIKOTOhjelmassa mäenlaskua, makkaranpaistoa ja mukava

RISUSAVOTTATALKOOT RANNASSA LA 28.4. KLO 12! Siivotaan yhdessä hakkuutyömaan jäljet, kerätään risuja ja tehdään polttopuita. Työhanskat ja omat työvälineet moottorisahasta haravaan mukaan! Kyläseura tarjoaa talkookahvit!

VAPPUTAPAHTUMA JA YLEINEN KEVÄTKOKOUS ti 1.5. klo 13 kyläseuran rannassa Kyläseura tarjoaa munkit ja simat!

TALKOOT RANNASSA la 16.6. klo 13 Tehdään yhdessä juhannuskokko ja siivotaan rantaa! Kokkotarpeita, kuten risuja ja oksia, saa tuoda rantaan!

JUHANNUSKOKKO RANNASSA pe 22.6. klo 19.30 alk. Ohjelmassa haitarinsoittoa, arpajaiset, kahvitteluja ja mukavaa yhdessäoloa. Kokko syttyy klo 20. Kyläseuran kahviossa on myynnissä kahvia, mehua, kahvileipää ja makkaraa.

SAUNAILLAT • Naiset pe 17.8. klo 19 vanhalla koululla Heidi Kalpion luona • Miehet la 18.8. klo 19 vanhalla koululla Jani Kalpion luona Saunailtojen tarjoilut nyyttikestiperiaatteella, omat saunajuomat mukaan

 

LENKKEILYLAATIKOT

Kävitkö lenkillä , hiihtämässä tai pyöräilemässä? Kyläseuran alueella on viisi vihkon ja kynän sisältämää sankoa

  • Ruisniemen tiehaaran heittolaatikossa (Urimolahdentie 794) Urimolahden perällä ja Jouhimäen suunnalla erilaisia lenkkejä lenkkeileville

  • Alajärven kohdalta (Ruukintie 351) lähtevän metsäautotien ja Lappalaisen Markun metsäautotien risteyksessä olevassa puussa (metsäautotietä n. 1 km)

  • Uskinlammen metsäautotien päässä heinäseipäässä (1,7 km, metsäautotie lähtee Savolaisen Ritvan kohdalta)

  • kyläseuran grillikatoksella

  • Laurinlammentien risteyksessä

Laitapa nimesi vihkoon! Laatikoilla kävijöiden kesken arvotaan syyskokouksessa pieni palkinto!

 

 

KYLÄLUUTA

Kylää kiertää kyläluuta. Kyläluuta siirtyy talosta taloon ja viipyy paikassaan korkeintaan viikon. Kun saat kyläluudan, kirjoita luudan varressa olevaan vihkoon, missä luuta on ollut ja toimita se eteenpäin vaikkapa sellaiseen paikkaan, jossa et ole vähään aikaan tai kenties koskaan käynyt. Voit viedä luudan myös uudelleen samaan paikkaan, jossa se on jo käynyt. Muistathan, että luuta siirtyy vain kädestä käteen! Jos et kierrättää luutaa, vie se kyläseuran grillikatokselle, niin joku kyläseuran hallituksesta toimittaa sen eteenpäin. Ethän unohda luutaa ovesi pieleen! 

 

 

GRILLIKATOS

Kyläseuran ranta ja grillikatos ovat kaikkien kyläläisten käytössä. Rannassa on myös huussi. Muistathan käydessäsi laittaa nimesi grillikatoksen vieraskirjaan! Osoite rantaan Urimolahdentie 451.

 

Kuva 151 pieni.jpg 

 Juhannuskokko vm2010