bannerikuva
Etusivu / Kylät / Urimolahti

Urimolahden kyläseuran alue

AJANKOHTAISTA 2018

Tervetuloa mukaan yhteisiin tapahtumiin!

LENKKEILYLAATIKOTOhjelmassa mäenlaskua, makkaranpaistoa ja mukavaa

LASKIAISTAPAHTUMA 

laskiaissunnuntaina 11.2. klo 12 Raija ja Pekka Keinäsen rannassa os. Urimolahdentie 848

Ohjelmassa mäenlaskua, hiihtoa, makkaranpaistoa ja mukavaa yhdessäoloa. Omat makkarat mukaan. Kyläseuran kahviossa myynnissä kahvia, mehua ja munkkia.

Tervetuloa!

 

LENKKEILYLAATIKOT

Kävitkö lenkillä , hiihtämässä tai pyöräilemässä? Kyläseuran alueella on neljä vihkon ja kynän sisältämää sankoa

  • Ruisniemen tiehaaran heittolaatikossa (Urimolahdentie 794) Urimolahden perällä ja Jouhimäen suunnalla erilaisia lenkkejä lenkkeileville

  • Alajärven kohdalta (Ruukintie 351) lähtevän metsäautotien ja Lappalaisen Markun metsäautotien risteyksessä olevassa puussa (metsäautotietä n. 1 km)

  • Uskinlammen metsäautotien päässä heinäseipäässä (1,7 km, metsäautotie lähtee Savolaisen Ritvan kohdalta)

  • kyläseuran grillikatoksella

Laitapa nimesi vihkoon! Laatikoilla kävijöiden kesken arvotaan syyskokouksessa pieni palkinto!

 

 

KYLÄLUUTA

Kylää kiertää kyläluuta. Kyläluuta siirtyy talosta taloon ja viipyy paikassaan korkeintaan viikon. Kun saat kyläluudan, kirjoita luudan varressa olevaan vihkoon, missä luuta on ollut ja toimita se eteenpäin vaikkapa sellaiseen paikkaan, jossa et ole vähään aikaan tai kenties koskaan käynyt. Voit viedä luudan myös uudelleen samaan paikkaan, jossa se on jo käynyt. Muistathan, että luuta siirtyy vain kädestä käteen! Jos et kierrättää luutaa, vie se kyläseuran grillikatokselle, niin joku kyläseuran hallituksesta toimittaa sen eteenpäin. Ethän unohda luutaa ovesi pieleen! 

 

 

GRILLIKATOS

Kyläseuran ranta ja grillikatos ovat kaikkien kyläläisten käytössä. Rannassa on myös huussi. Muistathan käydessäsi laittaa nimesi grillikatoksen vieraskirjaan! Osoite rantaan Urimolahdentie 451.

 

Kuva 151 pieni.jpg 

 Juhannuskokko vm2010