bannerikuva
Etusivu / Organisaatio / Lapinlahden Vesi Oy
Lapinlahden Vesi Oy
20121204-IMG_7327.jpg

Lapinlahden vesitorni iltavalaistuksessa kuva Pasi Kannasmaa 2012

Lapinlahden Vesi Oy on Lapinlahden kunnan 100 %:sti omistama osakeyhtiö, jonka vastuulla on talousveden jakelu, jäte- ja hulevesien viemäröinti ja jätevesien puhdistus kunnanvaltuuston hyväksymillä toiminta- alueilla.

Lapinlahden Vesi Oy:n toiminta-alueisiin kuuluvat kaikki kunnan 4 taajamaa (Lapinlahti kk, Varpaisjärvi kk, Alapitkä kk ja Nerkoo) ja pieneltä osin myös haja-asutusaluetta.

Talousveden tuottamisesta Lapinlahdella vastaa Ylä- Savon Vesi Oy (5 kunnan yhteinen tukkuvesiyhtiö), jonka kanssa Lapinlahden Vesi Oy tekee läheistä yhteistyötä.

Jätevedenpuhdistamoiden ja -pumppaamoiden prosessinhoito  ja kunnossapito on ulkoistettu Kemira Operon Oy:lle.

Lapinlahden maaseutualueiden talousvedenjakelusta huolehtivat vesiosuuskunnat ja avoimet yhtiöt. Viemäröintitoimintaa on vain kahdella vesiosuuskunnalla.

Olemme ottaneet käyttöön Kulutus-Web palvelun osoitteessa: www.kulutus-web.com/lapinlahti

Kulutus-Webissä pääset syöttämään kulutuslukemasi vesihuoltolaitoksen järjestelmään sekä selaamaan kiinteistösi kulutushistoriaa. Palveluun pääsemiseksi tarvitset vesilaskustasi kulutuspaikan numeron ja mittarinumeron.

Kulutus-Webin kautta voi vesimittarin lukeman ilmoittaa milloin vain.

Palvelun kautta voi myös lähettää palautetta vesilaskutukseen.

Napsauttamalla alla olevaa linkkiä pääset Lapinlahden Vesi Oy:n Kulutus-Web -palveluun.

 

TIEDOTE 25.1.2017: Tällä hetkellä tutkimme Kulutus-webin toimintaa, koska tiedot eivät kaikilla kuluttajilla näytä oikeaa (perusmaksujen ennuste vuodelle 2017).