bannerikuva
Etusivu / Organisaatio / Osastot / Sivistysosasto / Perusopetus / Aamu- ja iltapäiväkerho / Matin ja Liisan koulun aamu- ja iltapäiväkerho
Matin ja Liisan koulun aamu- ja iltapäiväkerho
Aamu- ja iltapäivätoimintaa tarjotaan jokaisena koulupäivänä maanantaista perjantaihin Monitoimitalolla, käynti kerhotiloihin tapahtuu sisäpihan puolelta, ruokalan vierestä.

Aamutoimintaa tarjotaan klo 6.45 alkaen siihen saakka, kunnes lapsen koulupäivä alkaa. Aamuhoidossa syödään terveellinen aamupala sekä pelataan ja leikitään lasten kiinnostusten kohteiden mukaan.

Iltapäiväkerho toimii klo 12.00-17.00. Koska tilat sijaitsevat kouluympäristössä, on lapsen helppo tulla mukaan koulupäivän jälkeen. Kerhossa syödään välipala, pelataan, leikitään, askarrellaan ja touhutaan yhdessä kaikkea kivaa. Ulkona ollaan sään salliessa mahdollisimman paljon ja koulunpihan kiipeilytelineet sekä miniareena ovat kovassa käytössä. Vuoden aikana käytetään hyväksi myös kerhon läheisyydessä olevia jäähallia, Mondo-areenaa sekä Hassilan hiihtomaata ja ajoittain tehdään retkiä muun muassa kirjastoon.

Tervetuloa mukaan! 
Ajankohtaista

Toiminta on tarkoitettu ensisijaisesti 1-2.luokkalaisille sekä erityisen tuen piirissä olevilla lapsille. Vanhempia oppilaita voidaan ottaa mukaan toimintaan, jos ryhmässä on tilaa.

Aamu- ja iltapäivätoiminta alkaa perjantaina 11.8.2017.

 

Matin ja Liisan koulun aamu- ja iltapäiväkerho on täynnä

mahdollisia vapautuvia paikkoja voi kysellä iltapäiväkerhotoiminnan vastaavalta ohjaajalta Sari Korhoselta  040 4883 783