bannerikuva
Matin ja Liisan koulu
Aamu- ja iltapäivätoimintaa tarjotaan jokaisena koulupäivänä maanantaista perjantaihin Monitoimitalolla, käynti kerhotiloihin tapahtuu sisäpihan puolelta, ruokalan vierestä.

Aamutoimintaa tarjotaan klo 6.45 alkaen siihen saakka, kunnes lapsen koulupäivä alkaa. Aamuhoidossa syödään terveellinen aamupala sekä pelataan ja leikitään lasten kiinnostusten kohteiden mukaan.

Iltapäiväkerho toimii klo 12.00-17.00. Koska tilat sijaitsevat kouluympäristössä, on lapsen helppo tulla mukaan koulupäivän jälkeen. Kerhossa syödään välipala, pelataan, leikitään, askarrellaan ja touhutaan yhdessä kaikkea kivaa. Ulkona ollaan sään salliessa mahdollisimman paljon ja koulunpihan kiipeilytelineet sekä miniareena ovat kovassa käytössä. Vuoden aikana käytetään hyväksi myös kerhon läheisyydessä olevia jäähallia, Valio Areenaa sekä Hassilan hiihtomaata ja ajoittain tehdään retkiä muun muassa kirjastoon.

Tervetuloa mukaan! 
Ajankohtaista

Lukuvuosi 2017-2018

Toiminta on tarkoitettu ensisijaisesti 1-2.luokkalaisille sekä erityisen tuen piirissä olevilla lapsille. Vanhempia oppilaita voidaan ottaa mukaan toimintaan, jos ryhmässä on tilaa.

Aamu- ja iltapäivätoiminta alkaa perjantaina 11.8.2017.

Kevätlukukauden 2018 osalta Matin ja Liisan koulun aamu- ja iltapäiväkerho on täynnä.

Mahdollisia vapautuvia paikkoja voi kysellä iltapäiväkerhotoiminnan vastaavalta ohjaajalta Sari Korhoselta  040 4883 783

Lukuvuosi 2018-2019

Aamu- ja iltapäivätoiminta alkaa perjantaina 10.8.2018.

Toiminta on ensisijaisesti tarkoitettu 1. luokkalaisille sekä erityisen tuen oppilaille.

Vanhempia oppilaita voidaan ottaa mukaan toimintaan, jos ryhmässä on tilaa.

Ilmoittautua voi jo nyt!

 

Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2018-2019

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.