bannerikuva
Etusivu / Ajankohtaista / Lapinlahden Vesi Oy:n tiedote Varpaisjärven Berliinin alueelle
Lapinlahti tiedottaa
10.8.2018  

Lapinlahden Vesi Oy:n tiedote Varpaisjärven Berliinin alueelle

Varpaisjärven Berliinin alueen vesi- ja viemärijohtojen saneeraus

Lapinlahden Vesi Oy jatkaa viime vuonna aloitettua työmaata Berliinin alueella viikolla 33 eli 13.8.2018 alkaen. Työ on valmis marraskuun 2018 loppuun mennessä. Vuoden 2018 syksyllä on tarkoitus uusia Pyykkärintien putket sekä Petäiköntien putket väliltä Lapinlahdentie ja Pyykkärintie. Putket uusitaan myös Lapinlahdentien varrelta väliltä Mäkikyläntie - Petäiköntie.

Työmaan takia Petäiköntien ja Pyykkärintien risteys laitetaan poikki muutamaksi päiväksi. Tarkempi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin. Tämän ajan kulku Berliinin alueelle tapahtuu Teollisuustien kautta. Liitteenä tiedote sekä kartta.

Verkoston rakentamisesta tulee aiheutumaan vedenjakelukatkoja, joiden ajankohdista pyritään ilmoittamaan erikseen ennen toimepidettä eri tiedotteella niille kiinteistöille, joita katkos kulloinkin koskettaa. Joskus jakelukatkos aiheutuu kuitenkin odottamattomasta syystä, jolloin ilmoitusta ei voida tehdä etukäteen.

Vedenjakelukatkoksista jotuen putkistosta saattaa irrota sakkaa. Siksi pyydämmekin tarvittaessa puhdistamaan vesijohtojenne roskasihdit. Pyydämme myös välttämään valkopyykin tai vaalean pyykin pesemistä huoltotöiden jälkeen, jos vedessä huomataan värivirhettä. Vettä voi tarvittaessa juoksuttaa ja käyttää normaalisti, kun se on kirkasta.

Pahoittelemme peruskorjauksesta aiheutuvaa häiriötä!

 

Työhön liittyviä lisätietoja voi kysyä seuraavista numeroista:

Lapinlahden Vesi Oy

Jouni Tarvainen, verkostomestari, 040 4883 741

Tuija Heikkinen, vesihuoltoinsinööri, 040 4883 731

Juhani Kaatrasalo, putkiasentaja, 040 4883 703

Pekka Korhonen, putkiasentaja, 040 4883 763

Tiedostot