bannerikuva
Etusivu / Ajankohtaista / Lapinlahden kunnan ruokapalvelussa ravitsemistyöntekijän toimi 24.9.2018 alkaen
Lapinlahti tiedottaa
9.8.2018  

Lapinlahden kunnan ruokapalvelussa ravitsemistyöntekijän toimi 24.9.2018 alkaen

Lapinlahden kunta on tulevaisuuteen uskova, vireä, noin 10 000 asukkaan kulttuuri- ja liikuntapitäjä, jonka peruspalvelut ovat kunnossa. Kunta on hyvien liikenneyhteyksien, 5-tien ja Savon radan varrella Ylä-Savossa. Laajakaistayhteydet kattavat lähes koko kunnan. Lapinlahti on savuton kunta.

 

Lapinlahden kunnan ruokapalvelussa on haettavana

 

RAVITSEMISTYÖNTEKIJÄN toimi 24.9.2018 alkaen.

 

 

Kelpoisuusehtona tehtävään on suurtalouskokin ammattitutkinto tai 3-vuotinen HoReCa-alan koulutus. Eduksi katsomme kokemuksen erilaisista työtehtävistä suurtalouskeittiössä.

 

Tehtäviin kuuluu ruuanvalmistus, omavalvonta, asiakaspalvelu, astiahuolto, puhtaanapito ja muut valmistuskeittiöön liittyvät työtehtävät. Tehtävässä vaaditaan hygieniapassi.

 

Hakijalta edellytämme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, atk –järjestelmien hallintaa, tuntemusta erityisruokavalioista sekä kiinnostusta itsensä ja oman työnsä kehittämiseen.

 

Haastatteluun kutsuttujen tulee esittää alkuperäiset opinto- ja työtodistukset. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Tehtävään valitulla on neljän kuukauden koeaika ja hänen on 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista toimitettava työnantajalle hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

 

Haku tapahtuu sähköisesti täyttämällä hakemus, joka avautuu osoitteesta www.lapinlahti.fi/työpaikat.

 

Haku tehtävään päättyy 26.8.2018 klo 15.00.

 

 

Lisätiedustelut: ruokapalvelupäällikkö Marja Pitkänen

040-4883641,marja.pitkanen@lapinlahti.fi