Siirry sisältöön Etusivu
Lapinlahti 150 vuotta

Lapinlahden kunta juhlii 150-vuotista taivaltaan vuonna 2024

Miten juhlavuosi tulisi huomioida?  Juhlavuoden teko, tapahtuma tai sisältö?

Kerro, mikä on sinun ideasi!

Toivomme ideoita juhlavuoden teoista, tapahtumista tai sisällöistä, joita paikalliset yhdistykset voivat toteuttaa juhlavuoden aikana. 

Hyvä idea lisää kunnan tunnettuutta. Se on ekologisesti ja kestävästi toteutettavissa. Idea voi hyödyntää jo olemassa olevaa tai siinä kokeillaan rohkeasti jotain aivan uutta. Idea voi sijoittua eri puolille Lapinlahtea ja toteutua eri vuodenaikoina. Siinä voi huomioida eri ikäryhmät ja se voidaan tehdä yhteistyössä useamman toimijan kanssa.

Kysely on auki 11.5.-9.6.2023, jonka jälkeen juhlavuoden työryhmä käsittelee ideat ja esittelee ne yhdistyksille.
Yhdistykset voivat hakea kunnalta juhlavuoden avustusta idean toteuttamiseen.
Avustusta yhdistyksille ideoiden toteuttamiseen!
Yhdistykset voivat hakea kunnalta avustusta idean toteuttamiseen. Avustussumma jaetaan useammalle toimijalle ja on minimissään 250 € ja maksimissaan 2 000 €. Kokonaisuudessaan avustussumma on 10 000 €.

Lapinlahden kunnan juhlavuoden työryhmä käsittelee kuntalaisideat sekä yhdistysten avustushakemukset. Kunnanhallitus päättää avustusmääristä ja kohteista syyskuussa 2023.  Avustus maksetaan yhdistyksille vuoden 2024 aikana, kun sisältö on toteutettu.

Avustushaku avoinna 19.6.-31.8.2023. Tarkemmat hakuohjeet ja linkki hakemukseen päivitetään tähän sivulle kesäkuun aikana.
Tapahtumia
Edellinen 1 2 3 ... 8 9 10Seuraava