Siirry sisältöön Etusivu
Terveydenhuolto

Kansalaisen terveyspalvelu

Kirjaudu pankkitunnuksilla, varmennekortilla tai mobiilivarmenteella. Tässä palvelussa voit varata, siirtää ja perua vastaanottoaikoja

Perhesuunnitteluneuvolan sähköinen ajanvaraus

Kutsun saatuasi voit varata vastanottoajan seulontaan sähköisesti internetin kautta alla olevasta linkistä.

Vastaanottoajan voi myös perua tai siirtää internetin kautta, jos varaus on tehty sähköisesti. Jos vastaanottoajan peruu sähköisesti, uusi aika tulee sopia puhelimitse.Vastaanottoajan seulontaan voi varata myös puhelimitse puhelintunnilla arkisin klo 8.00 - 9.00 Lapinlahti p. 017 272 0458.

Lastenneuvolan sähköinen ajanvaraus

Voit varata vastaanottoajan lastenneuvolan terveydenhoitajalle sähköisesti internetin kautta alla olevasta linkistä. Seuraava vastaanottoaika kehoitetaan varaamaan sähköisen ajanvarauksen kautta vastaanottokäynnin yhteydessä.

Vastaanottoajan lastenneuvolan terveystarkastukseen voi varata myös puhelimitse puhelintunnilla arkisin klo 8.00 - 9.00 Lapinlahti p. 017 272 0457.


Koronarokotusten sähköinen ajanvaraus

Voit varata ajan koronarokotukseen Lapinlahden terveyskeskukselle alla olevan linkin kautta. Tietoa rokotevuorossa olevista ryhmistä löydät kunnan kotisivujen etusivulta kohdasta korona tiedotteet. Mikäli sinun tarvitsee siirtää tai perua koronarokotusaika tai sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä rokotuspuhelimeen  017-272 0453 ma-pe klo 8-9 välisenä aikana. Tehosteannokselle saat ajan 1. rokotuksen yhteydessä. Muissa rokotusasioissa otathan yhteyttä puhelimitse.

KANTA-palvelut

Linkki Kantapalvelut-sivulle, josta voi kirjautua Omakanta-palveluun.

Laboratoriopalvelut ovat saatavilla Lapinlahden terveyskeskuksessa ja Varpaisjärven terveysasemalla. Näytteenotto palvelee ainoastaan ajanvarauksella.

Ajanvaraus toimii sähköisesti www.islab.fi/ajanvaraus (24/7) ja puhelinajanvaraus arkisin klo 12-14 sekä takaisinsoittopalvelu klo 8-13:30 puh 044 717 8888. Sähköinen ajanvaraus on asiakkaalle maksuton eikä puhelinajanvarauksesta peritä erillistä palvelumaksua.

Tutkimuspyynnön tehnyt lääkäri tai hoitaja ohjeistaa, miten saatte tietoonne tutkimustulokset. Kun laboratoriokokeiden tulokset on katsottu terveydenhuollossa, ne ovat nähtävillä Omakanta -palvelussa.