Siirry sisältöön Etusivu

Vapaa-ajantoiminta

PAJUJÄRVEN METSÄSTYSSEURA ry

 

Pajujärven metsästysseura ry
Herkko Tynnyrinen, puheenjohtaja
puh. 0400 373 581

Pajujärven metsästysseura ry on perustettu 1961 ja tällä hetkellä jäseniä seurassa on noin 90. 

Metsästysseuran suurin yhteinen ponnistus on PÄÄMAJA, seuran metsästysmaja, joka   valmistui vuonna 2000. Se sijaitsee Luhintien varressa.
 

Maja on ahkerassa käytössä, aika usein niin kyläläiset kuin heidän tuttavansa suuntavat kulkunsa majalle makkaranpaistoon ja kahvinkeittoon.

Hirvipeijaiset kokoaa Päämajalle lähes sata kyläläistä nauttimaan hirvisopasta ja vaihtamaan kuulumisia muitten kyläläisten kanssa.

PAJUTAR-KYLÄLAUTTA

Kylänuotta hankeen aikana vuonna 2006 Pajujärven metsästysseura rakensi kaikkien kyläläisten käyttöön Kylälautan. Kylälautta sai nimekseen Pajutar. Lauttaa voi vuokrata tosi edulliseen hintaan. Vuokra on 10 € / 3 h. Lähempiä tietoja vuokrausasioista Herkko Tynnyriseltä p. 0400-373 581, Niina Haloselta 040-7549600 ja Matti Sirviöltä 044-585 2638.

 

   

PAAVON POLKU

 

Koko Lapinlahden kunnan ja Onkiveden kiertävän vaellusreitti ” Paavon Polku”  kulkee Pajujärven kylän alueen läpi. Paavon polku on 141 km pitkä patikointi- ja hiihtoreitti Lapinlahden eri kylien kautta. Reitti on merkitty maastoon tolpilla, joissa sininen lappu ja lapussa  kävelijöiden kuva.

 

DURAMIN TEAM

 

Vuonna 1995 Duramin valittiin 1-vuotiaana varsana Vermon valtakunnallisessa varsanäyttelyssä vuoden kauneimmaksi varsaksi Suomessa. Tästä lähti idea perustaa Duramin-Team, jonka toimintaan kuuluvat oleellisina; PR-työ hevosurheilun hyväksi ja yleensäkin hevosharrastuksen tunnetuksi tuominen sekä kilpailu ja -kasvatustoiminta.

Tallin kaikki viisi hevosta ovat samasta emästä (Vitamin B). PR-työssä näkyvimpinä ovat olleet Duramin-Teamin omat ravit, joita on pidetty Kuopiossa kaksi kertaa vuosina 1996 ja 2001. Siellä Teamin yhteistyökumppanit ovat olleet hyvin näkyvästi esillä. http://www.duramin.net