Siirry sisältöön Etusivu

kollaasibanneriJPG.jpg

KOPPI JA KIINNI- Lapinlahti hankkeen maksuttomat harrastekerhot ovat käynnistyneet jokaisella Lapinlahden ala-ja yläkoululla.

Olemme Lapinlahden kunnassa osana  Suomen mallin harrastushankekokeilua, jonka tavoitteena on lasten ja nuorten hyvinvoinnin lisääminen. Tarkoituksena on mahdollistaa jokaiselle lapselle ja nuorelle mieluisa ja maksuton harrastus koulupäivän yhteydessä. Hallituksen kärkihankkeena on, että jokaisella lapsella olisi mahdollisuus osallistua harrastukseen. Harrasteiden kokeiluja on sekä valtakunnassa, että Pohjois-Savossa useissa kunnissa kevään aikana. Lisätietoja Suomen mallista löydät täältä

Suomen mallin harrasteet, nuorelle ja lapselle mieleinen harrastus koulupäivän yhteyteen, jatkaa heti syyslukukauden alussa viikolla 33 (16.8.2021 alkavalla viikolla). Näet syys- ja kevätlukukauden harrastukset koulusi Wilmasta sekä Lapinlahden kunnan kotisivuilta koulujen alettua. Päivitämme tietoja sivuille sitä mukaa, kun syksyn ohjelma valmistuu.

Ilmoittautumislomakkeen linkki, harrasteiden sisältökuvaukset sekä harrastukset kouluittain löytyvät myös kotisivulta syksyn aikana. 

Kiitos kaikille osallistujille, huoltajille ja yhteistyökumppaneille kuluneesta keväästä. Olemme saaneet paljon mukavaa palautetta osallistujilta, huoltajilta ja yhteistyökumppaneilta, tästä on hyvä jatkaa!

Jos joku asia askarruttaa, kannatta olla yhteydessä joko oman harrastuksesi ohjaajaan, jos olet jo mukana jossakin ryhmässä tai hankkeen yhdyshenkilöön Jaanaan (tiedot alla).

 

Aurinkoista ja rentouttavaa kesää kaikille!

Jaana Hämäläinen

jaana.hamalainen@lapinlahti.fi
p. 040 488 3487

karttabanneri.jpg