Siirry sisältöön Etusivu

kollaasibanneriJPG.jpg

KOPPI JA KIINNI- Lapinlahti hankkeen maksuttomat harrastekerhot ovat käynnistyneet jokaisella Lapinlahden ala-ja yläkoululla.

Olemme Lapinlahden kunnassa osana  Suomen mallin harrastushankekokeilua, jonka tavoitteena on lasten ja nuorten hyvinvoinnin lisääminen. Tarkoituksena on mahdollistaa jokaiselle lapselle ja nuorelle mieluisa ja maksuton harrastus koulupäivän yhteydessä. Hallituksen kärkihankkeena on, että jokaisella lapsella olisi mahdollisuus osallistua harrastukseen. Harrasteiden kokeiluja on sekä valtakunnassa, että Pohjois-Savossa useissa kunnissa kevään aikana. Lisätietoja Suomen mallista löydät täältä

Lapinlahden kunta on hakenut ja saanut Opetus- ja kulttuuriministeriöltä hankerahoitusta kokeiluun, jonka avulla nyt tarjotaan maksuttomia harrastekerhoja koulupäivän yhteydessä 5.-9.-luokkalaisille. Viime vuoden puolella lapset ja nuoret vastasivat valtakunnalliseen kyselyyn, jossa kysyttiin heidän omia harrastustoiveitaan. KOPPI JA KIINNI- Lapinlahti hankkeen harrastekerhot on nyt pyritty räätälöimään toiveita kuullen yhteistyössä kunnan ja eri harrastustoimijoiden kesken. Maksuttomat kerhot ovat alkaneet 1.2.2021  ja jatkuvat 5.6.2021 asti. Kerhoista on jaettu tietoa myös Wilmassa 5.-9.- luokkalaisten vanhemmille. Toivoisimme että kannustaisitte lapsia ja nuoria tutustumaan harrastetarjontaan. 

5.- 9.-luokkalainen, toteuta toiveesi, tule tutustumaan ja ilmoittaudu mukaan. Kehitetään yhdessä harrastusvalikoimaa, että jokaisen olisi mahdollista löytää oma mieleinen harrastus omalta kylältä.

Lisätietoja:

Jaana Hämäläinen
jaana.hamalainen@lapinlahti.fi
p. 040 488 3487

karttabanneri.jpg