Siirry sisältöön Etusivu

Kirjastopalvelut

Lapinlahden kunnankirjasto on viihtymisen, tiedonhaun, lukutaidon edistämisen ja monimuotoisen kulttuurin kehto. Kirjastossamme voi käpertyä lukemaan rauhassa, keskittyä tiedonhakuun ja oppimiseen, kokoontua viettämään aikaa ystävien kesken tai vaikka sukeltaa pelien tuoksinaan. Rutakko-verkkokirjastossa hoituvat aineistovaraukset ja lainojen uusiminen näppärästi. Kirjastossa voi tutustua myös vaihtuviin näyttelyihin ja osallistua monipuolisiin tapahtumiin.

Kirjasto tekee tiivistä yhteistyötä koulujen ja päiväkotien, järjestöjen ja muiden toimijoiden kanssa ja on mukana yhteisissä tapahtumissa. Pääkirjaston lisäksi palvelemme Varpaisjärven lähikirjastolla. Maaseutua ja taajama-aluetta kiertää kirjastoautomme, joka palvelee asukkaiden lisäksi päiväkoteja ja kouluja. Lapinlahden kunnankirjasto kuuluu Ylä-Savon kirjastoverkko Rutakkoon, jonka aineisto on asiakkaidemme käytettävissä.

Aukioloajat ja yhteystiedot
Kirjastoauton aikataulut

Syksy 2020

Kirjastoautossa voi asioida kaksi asiakasta tai perhekunta kerrallaan 1 - 2 metrin turvaväliä noudattaen. Pidäthän käyntisi pikaisena! Ethän asioi sairaana.