Siirry sisältöön Etusivu

Käyntikohteita Lapinlahdella

Väärnin pappila


Väärnin Pappila (rak. 1839) on vanha pappila-miljöö ja Juhani Ahon synnyinpaikka Lapinlahdella Pohjois-Savossa. Marraskuussa 2008 Väärnin Pappila avattiin nähtävyytenä, käynti-kohteena sekä kulttuurin ja kokoontumisen paikkana.
Tutustu

Luova Puu Ateljée Galleria Café on boheemi taidekahvila ja hyvän olon keidas keskellä Lapinlahden kylää, 5-tien varrella. Vaihtuvat näyttelyt, joogaa sekä kulttuuri- ja hyvinvointitapahtumia on tarjolla pitkin vuotta.
Tutustu
Ateljee Galleria Luova Puu


 Arkkitehtuuri- ja ympäristökulttuurikoulu Lastu

Arkkitehtuuri- ja ympäristökulttuurikoulu LASTU on vuonna 1993 perustettu, yhdistyksen ylläpitämä taidekoulu ja rakennusalan toimintakeskus Lapinlahdella, Pohjois-Savossa.
Tutustu

Taidekatu. Kirkonkylän keskustan halki kulkee taidekatu (Linnansalmentie, Juhani Ahon tie), jonka varrella on toistakymmentä veistosta, mm. Arttu Halosen, Eemil Halosen, Kaarlo Haltian, Eeva Ryynäsen, Stefan Lindforsin ja Kaarina Kaikkosen teoksia.
Tutustu
kuva Lapinlahden taidekatu

Galleria Kuku on Lapinlahden keskustassa, Juhani Ahontie 15, 1950-luvun satumaisessa puutalossa toimiva näyttely- ja konserttitila. Kukun perusnäyttely koostuu taiteilijapariskunta Anita Ermalan (s.1932) ja Juha Järveläisen (1932-2015) töistä. Lisäksi Kukussa on vaihtuvia, erityisesti piirrostaiteen ja grafiikan näyttelyitä.
Tutustu
Tiny house Lapinlahti

Tiny house Lapinlahti

Pikkuputiikki ja kierrätyskeskus. Tapahtumat, koulutukset, varattavat tilat, alueopastukset.  Asematie 25, 73100 Lapinlahti, yrittäjä Inka Tolonen,  puh. 045 139 5578 inkatolonen@hotmail.com www.tinyinka.com

Tutustu