Siirry sisältöön Etusivu

Liikuntapalvelujen käyttöpaikkahakemus

Liikunta- ja vapaa-ajanpalveluiden tuottaminen, kehittäminen sekä liikuntapaikkojen ylläpito kuuluvat Lapinlahdella liikuntatoimen vastuu-alueeseen.
Lisäksi liikuntatoimi osallistuu aktiivisesti kunnassamme pidettävien liikunta yms. tapahtumien toteuttamiseen.
Liikuntatoimen palveluksessa ovat liikuntasihteeri ja liikuntapaikkojen hoitajat.

Sisäliikuntatilojen käyttö: hallien ja kuntosalien vakiovuorot haetaan toukokuussa seuraavalle sisäliikuntakaudelle. Uudet salivuorot ovat voimassa syyskuun alusta elokuun loppuun saakka. Halleilla (Monitoimitalo ja Varpaisjärven liikuntahalli) liikutaan vain varatuilla vuoroilla. Vuoroja haetaan sähköisellä hakemuksella
Kuntosalit ovat maksuttomia ja kaikille kuntalaisille avoinna arkisin ma-pe klo: 15.00- 21.30 (iltavalvoja paikalla).
Hallien ja kuntosalien säännöt ja ohjeet löytyvät jokaisen tilan infotauluilta lisäksi iltavalvoja antaa lisätietoa tarvittaessa.

Muina aikoina (poislukien varatut vuorot) Monarin ja Varpaisjärven kuntosaleille  voi hakea kulkulupaa sähköpostitse, soittamalla tai sähköisellä lomakkeella liikuntasihteeriltä joilloin kuntosaleja voi käyttää la ja su klo:07.00- 21.30.
Ulkoliikuntapaikkojen kesän vakiovuorot ja tapahtumat löytyvät alhaalta. Vakiovuorojen ja tapahtumien hakuaika kesäajan ulkoliikuntapaikoille  on maaliskuussa. Muina aikoina kunnan liikunta-alueet ovat kaikkien kuntalaisten maksuttomassa käytössä (www.lipas.fi). Tenniskenttien varausvihko  löytää kenttien kulkuoven vierestä, johon oma varaus merkataan.

Kesän 2023 kenttävuorot ja tapahtumien/pelien/kisojen haku
Lapinlahden kunnan liikuntatoimi julistaa haettaviksi Valio Areenan, Haminamäen monitoimiareena (Areenan puoleinen),  junamontun hiekkakentän, Varpaisjärven urheilukentän, Solansuun nurmikentän ja Beach Volley kenttien (Haminamäki ja Solansuu) vakiovuorot.
Vuoroja haetaan sähköisellä hakemuksella
Hakemuksesta on käytävä ilmi hakija (yhteisö/yksityinen), vastuuhenkilön yhteystiedot (nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite), anottavat kentät, viikonpäivät, kellonaika, käyttötarkoitus ja käyttäjien lukumäärä.
Vuorot ovat lapinlahtelaisille rekisteröidyille yhdistyksille maksuttomia.
HUOM. Vakiovuorojen lisäksi haettavissa on myös kesän 2023 pelien/kisojen ja muiden tapahtumien varaukset kentille.
Hakuaika maalis-huhtikuussa 2023 (ilmoitetaan).
Tiedustelut : liikuntasihteeri p. 0400-571 223

Talven 2023-2024 kylien latuavustukset

 Liikuntatoimi avustaa Lapinlahden kyliä hiihtolatujen kunnossapidossa (retki- ja kyläladut). Latuavustusta voi hakea paikallinen rekisteröity yhdistys (esim. kyläyhdistys, urheiluseura) talkoovoimin ylläpidettyjen latujen osalta. Retki- ja kyläladut täydentävät Lapinlahden kunnan ylläpitämää latuverkostoa. Avustuksen suuruus riippuu mm. hakijoiden määrästä, latureitin pituudesta, ajomääristä, kylien järjestämistä hiihtotapahtumista kuntalaisille. Avustuksen saaja vastaa reittien kunnossapidosta ja turvallisuudesta. Avustusta haetaan tulevalle talvikaudelle määräaikaan mennessä. Päätöksen perusteella tapahtuva korvaus maksetaan hiihtokauden päättymisen jälkeen viimeistään huhtikuun loppuun mennessä toimitetun ajopäiväkirjan mukaan. Latuavustushakemuksen ja ajopäiväkirjan saat liikuntatoimesta.

 Avustushakemukset tulee toimittaa pe 6.10.2023 klo 15 mennessä sähköisesti:

https://www.lapinlahti.fi/fi/Asiointi/Sahkoinen-asiointi/Sahkoiset-lomakkeet

Kunta käsittelee hakemuksessa esitetyt ylläpidettävät kylien latureitit ja tekee avustuspäätöksen lokakuun loppuun mennessä. Lisätiedot: hanna.pohjola@lapinlahti.fi puh. 0400-571 223

 

Liikuntapalvelut

Nimi Nimike Puhelin
Nelson House, Ringettetie, 73100 Lapinlahti
Pohjola Hanna liikuntasihteeri 0400 571 223
Monitoimitalon iltavalvoja ma -pe klo 15.00-21.30 040 4883 128
Ripsakan kuntosalin iltavalvoja ma -pe klo 15.00-21.30 040 4883 795
Varpaisjärven liikuntahalli ma- pe klo 15.00- 21.30 040 4883 802