Siirry sisältöön Etusivu

Lapinlahden Vesi Oy: Vesi- ja/tai viemäriliittymän omistajan vaihtuminen

Kiinteistön omistajuuden vaihtuessa vesihuoltoliittymät tulee siirtää uudelle omistajalle. Siirron voi tehdä myyjä tai ostaja.

Siirtoa varten tarvitaan vesimittarin lukema siltä päivältä, jolloin hallintaoikeus vaihtuu. Lisäksi tarvitaan jäljennös kauppakirjasta sekä myyjän uusi osoite loppulaskua varten. Kauppakirjaa käytetään omistajatietojen todentamiseen ja se hävitetään todentamisen jälkeen.

Ostajalta tarvitaan kiinteistöön muuttavien asukkaiden lukumäärä arviolaskutusta varten.

Kun kiinteistökauppa on tehty, tee ilmoitus omistajanvaihdoksesta Lapinlahden Vesi Oy:lle sähköpostilla, kotisivuilta löytyvällä muuttoilmoituslomakkeella, puhelimitse tai käymällä palvelupisteessä.

Kauppakirjan jäljennös voidaan toimittaa joko skannattuna tai kopiona. Ilmoita vesimittarin lukema siltä päivältä, jolloin hallintaoikeus vaihtuu. Myyjän uusi osoite tarvitaan loppulaskun lähettämistä varten. Ostajalta tarvitaan kiinteistöön muuttavien asukkaiden lukumäärä arviolaskutusta varten.

Jotta vesihuoltoliittymä voidaan siirtää uudelle omistajalle, tulee liittymismaksujen olla maksettu.

Linkit

Lapinlahden Vesi Oy:n kotisivut

Lapinlahden Vesi Oy:n kotisivuilta löydät muun muassa yhteystiedot, häiriökartan sekä tietoa maksuista ja sopimus- ja toimitusehdoista.

Lisää tietoa
Avaa linkki

Liittyvät palvelut

Jätteenkuljetus

Katso tiedot

Omakotitontin ostaminen tai vuokraaminen

Katso tiedot

Rakentamisen luvat

Katso tiedot
Näytä kaikki liittyvät palvelut