Siirry sisältöön Etusivu
Tapahtumat

 • 5.7.

  LauluMatka: Jokiristeily Keski-Eurooppaan. Tervetuloa Lapinlahelle seilaamaan musiikin tahtiin Keski-Euroopan jokia Atlantin rannoilta aina Mustallemerelle! Ohjelmassa nostalginen sikermä vanhoja tuttuja lauluja alkuperäisillä kielillä ja onhan siinä mukana myös muutama uusi tuttavuus. Eikä mittää hättee, kahtoja sellevijjää savonmuan kielellä, kun televiission ruuvulta näkkyy kiännös. Parin tunnin konsertti väliaikoineen eikä maksa kun 15 euroo kätteisellä oven pielessä. Lapinlahti-sali (Kivistöntie 2) tiistaina 5. heinäkuuta 2022 klo 18. Tässäpä vähän maistiaisia: https://www.youtube.com/watch?v=mwTgFe_QJE0 Ja jos kiinnostaa niin tiältä löyttyy lissee: www.laulumatka.fi TERVETULLOO SEILOOMMAAN!

 • 6.7.

  Keskiviikkokerho joka kuukauden ensimmäinen keskiviikko Taidemuseo Eemilissä!

 • 6.7.

  Tervetuloa teroittamaan kyniä näytelmien, runojen ja lausunnan parissa Varpaisjärvi-talolle keskiviikkoisin klo 13-15. Ryhmä kokoontuu Varpaisjärvi-talon (Kauppatie 20) alakerran kokoustilassa. Ryhmä on avoin kaikille, joita kiinnostaa kirjoittaminen ja esittävä taide.

 • 7.7.

  Kesänuokkari Varpaisjärvellä!

Edellinen 1 2 3Seuraava
Esityslistat ja pöytäkirjat

Valtuuston kokouksen livelähetys  13.6.2022 klo 17.00
Linkki lähetykseen julkaistaan noin 5 min. ennen kokouksen alkamista.

 

Tapahtumakalenteri

Katso mitä Lapinlahdella tapahtuu ja ilmoita omat tapahtumasi tässä.

Tietoa Ukrainasta saapuville Ylä-Savossa

Інформація для тих, хто прибуває з України в Юля-Саво
Информация для прибывающих из Украины в регион Верхнее Саво

Aktivoi -hanke

Aktivoi -hanke

AKTIVOI - yritysten muutoskyvykkyyden kehittäminen.

Koronarokotusten sähköinen ajanvaraus

Koronarokotusten sähköinen ajanvaraus

Voit varata ajan koronarokotukseen Lapinlahden terveyskeskukselle alla olevan linkin kautta. Tietoa rokotevuorossa olevista ryhmistä löydät osoitteesta https://www.lapinlahti.fi/fi/Ajankohtaista/Korona-tiedotteet.