Siirry sisältöön Etusivu
Tapahtumat

 • 6.6.

  Musamaa! -lasten musapaja Tiistaina 6.6. ja 13.6 Klo 16-16.40 Ohjaajana: Anni Rissanen Musapaja on suunnattu 1-6vuotiaille ja pajaan osallistutaan yhdessä oman aikuisen kanssa:) Ilmoittautuminen viimeistään edellisenä päivänä. Ilmoittautumisessa tulee kertoa lapsen nimi, ikä, pajan päivämäärä ja huoltajan nimi ja puhelinnumero. Mukaan mahtuu 15 lasta (Paikat ilmoittautumisjärjestyksessä). Hinta 10€/paja. Maksu käteisellä. (Toisen lapsen sisaralennus -20%) Ilmoittautuminen (viim. edellisenä päivänä): Annille tekstarilla 0440291190 tai annielina.rissanen@gmail.com

 • 7.6.

  Avointa taidetoimintaa, jossa tutustutaan yhdessä taiteen kokemiseen ja tekemiseen kaikkia aisteja käyttäen, leikkien, toimien ja omia taideteoksia tehden ja eri taiteenaloja tutkien.

 • 7.6.

  Arkkitehtuuri- ja ympäristökulttuurikoulu Lastu / Lastenkulttuurikeskus Lastu ja Taidemuseo Eemil järjestävät Keskiviikkokerho-toimintaa perhepäivähoitajille ja kotivanhemmille.

 • 7.6.

  Tervetuloa Luovan Puun kesäjoogaan! 7., 14.,21.6. ja 5.7. Klo 17.15-18.15 Luovan Puun kesäjoogassa tehdään lempeitä joogan liikesarjoja hengityksen tahdittamana. Joogatunnit sopivat sekä vasta-alkajille että kokeneemmille joogeille ikään ja kokoon katsomatta. Kaikki harjoitukset tehdään ilman turhaa stressiä ja suorittamista. Harjoituksessa ohjaat elimistöäsi rentoutukseen perustuvan liikkeen ja hengityksen avulla tasapainoiseen ja harmoniseen tilaan. Joogatunnista seuraa onnellinen, kirkas ja rentoutunut olo. Ota mukaan säänmukaiset rennot vaatteet, jotka eivät kiristä ja sopivat ulkojoogailuun. Jos sinulla on, ota mukaan oma joogamatto, joogatiilet ja -vyö. Tarvittaessa saat myös lainaan välineet tunnin ajaksi. Joogatunnit pidetään ulkona nurmikolla, joten halutessasi voit ottaa joogamaton alle suojaksi myös ison liinan/viltin. Sen salliessa olemme ulkona, muulloin sisätiloissa Taide Aitta rakennuksessa. Varaa paikkasi aina ennen tuntia viimeistään edellisenä iltana! Voit myös kysyä vapaita paikkoja tapahtumapäivänä luovapuu@gmail.com / P. 0445953301 12€ kertamaksu. Myös Edenred, epassi ja smartum käyvät maksukanavaksi. Joogaopettajana Hannah Weisenberg (RYT200)

Edellinen 1 2 3 ... 36 37 38Seuraava
Esityslistat ja pöytäkirjat

Valtuuston kokouksen livelähetys  22.5.2023 klo 17:00
Linkki lähetykseen julkaistaan noin 5 min. ennen kokouksen alkamista.

 

Lapinlahti 150 vuotta

Lapinlahti juhlii 150 vuotista taivaltaan vuonna 2024

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Savolan alueen tuulivoimaosayleiskaavan yleisötilaisuus 

Maanantaina 5.6.2023 klo 16.30 
Varpaisjärven koulun auditoriossa, Koulutie 1, 73200 Varpaisjärvi

Ajankohtaiset kaavahankkeet 
Viralliset ilmoitukset - kuulutukset
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Tapahtumakalenterin hallinta

Lisää, muokkaa tai poista omia tapahtumia. Lisätty tapahtuma näkyy sekä lapinlahti.fi/tapahtumat kuntakalenterissa että iisalmi.fi/tapahtumat seutukalenterissa. Vaatii rekisteröitymisen.

Ajankohtaiset kaavahankkeet - tuulivoimapuisto

Tietoa Ukrainasta saapuville Ylä-Savossa

Інформація для тих, хто прибуває з України в Юля-Саво
Информация для прибывающих из Украины в регион Верхнее Саво

Kuntastrategia 2022-2025

Kuntastrategia 2022-2025

Tutustu Lapinlahden strategia ja kärkitavoitteisiin vuosille 2022-2025

Aktivoi -hanke

Aktivoi -hanke

AKTIVOI - yritysten muutoskyvykkyyden kehittäminen.

kotivara 72 tuntia


Varautuminen  - Kotivara riittää koko perheelle ainakin 72 tuntia
Urbaanissa ympäristössä kotivaran merkitys unohtuu helposti, kun kaupat ovat lähellä ja noutoruokaa saa. Kotivaraan kuuluu sellaisia tarvikkeita, joita tarvitset päivittäin, kuten vettä ja ruokaa. Kotivarassa on juuri sitä mieluisaa syötävää, jota kotona olisi muutenkin.
Olennaista on, että ruokaa olisi kaapeissa riittävästi, jotta koko perhe pärjäisi ainakin 72 tuntia.  Lue lisää  kotivara - 72 tuntia.