bannerikuva
Etusivu / Ajankohtaista / Avoinna päätoimisen tuntiopettajan tehtävä luokanopetuksessa
Lapinlahti tiedottaa
7.11.2018  

Avoinna päätoimisen tuntiopettajan tehtävä luokanopetuksessa

Lapinlahti on tulevaisuuteen uskova, vireä, noin 10 000 asukkaan kulttuuri- ja liikuntapitäjä, jonka peruspalvelut ovat kunnossa. Kunta on hyvien liikenneyhteyksien, 5-tien ja Savon radan varrella Pohjois-Savossa.
Lapinlahden kunnan tärkein voimavara on henkilöstö. Pyrimme huolehtimaan henkilökunnan hyvinvoinnista mm. koulutuksen ja liikunnan avulla.

Lapinlahden kunnan sivistysosastolla on haettavana:

Päätoimisen tuntiopettajan tehtävä luokanopetukseen 7.1.2019 alkaen

Tuntiopettaja valitaan toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen noin 600 oppilaan Matin ja Liisan koululle.

Tehtävän erityisistä kelpoisuusehdoista määrätään asetuksessa opetustoimen kelpoisuusvaatimuksista (986/1998). Hakijoilta toivotaan lisäksi yhteistyöhakuista työotetta, halua kehittyä opettajana, kelpoisuutta antaa aineenopetusta ja opettajakokemusta.

Virkasuhteeseen valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä tuotava nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Virkasuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakuaika päättyy 23.11.2018 klo 15.30. Haastattelut järjestetään viikoilla 48-49. Hakeminen tapahtuu ensisijaisesti sähköisesti täyttämällä kunnan kotisivuilta www.lapinlahti.fi avautuva lomake. Hakemuksen voi toimittaa myös paperisena osoitteeseen Lapinlahden kunta, sivistysosasto, Asematie 4, 73100 Lapinlahti tai sähköpostilla osoitteeseen kirjaamo@lapinlahti.fi. 

Tiedustelut: Matin ja Liisan koulun rehtori Juhani Sammallahti (p. 040 488 3251 juhani.sammallahti@lapinlahti.fi).