bannerikuva
Etusivu / Ajankohtaista / Future Savo lähtee rekrymessuille, yrityksiä kaivataan mukaan!
Lapinlahti tiedottaa
30.10.2018  

Future Savo lähtee rekrymessuille, yrityksiä kaivataan mukaan!

Future Savo on maakunnallinen vetovoimahanke, jonka tavoitteena on edistää maakunnan vetovoimaa monipuolisesti. Hankkeessa parannetaan alueen työvoiman saatavuutta, arjen sujuvuutta ja asukkaiden sitoutumista alueeseen. Yksi konkreettinen toimenpide on osallistua kotimaan rekrymessuille, niin yleisrekrymessuille kuin oppilaitoksissa järjestettäviin rekrytapahtumiin. Pääpaino on toimialoilla, joilla osaavan työvoiman tarve on suurin, Ylä-Savossa tämä tarkoittaa teknologia-alan yrityksiä, mutta muitakaan toimialoja ei ole suljettu pois.

Ensimmäinen rekrytapahtuma johon Future Savo osallistuu on 22.1.2019 Jyväskylässä järjestettävä Rekry, työelämä ja koulutus 2019 –tapahtuma. Future Savo on varannut tapahtumaan neljä 16 neliön osastoa (Ylä-Savo, Kuopion alue, Suonenjoen alue ja Varkauden alue). Näistä neljästä osastosta koostuu näyttävä kokonaisuus joka kuvaa Savon mahdollisuuksia 5-tietä mukaillen Varkaudesta Iisalmeen.

Jokaiselle osastolle on tarjolla paikat neljälle yritykselle/organisaatiolle esittelemään omia työ- ja opintomahdollisuuksiaan. Tarkemmat tiedot tapahtumasta, tarjolla olevasta näkyvyydestä, mukanaolosta, kustannuksista ja varaamisesta löytyvät alla olevasta liitteestä.

Paikkoja ja ilmoitustilaa on rajoitettu määrä ja ne täytetään varausjärjestyksessä. Toimi siis pian ja varaa yrityksellesi sopiva osallistumiskokonaisuus ja lähde mukaamme viemään Savon viestiä Jyväskylän seudulle! Varaukset otetaan vastaan VAIN sähköisesti oheisen linkin kautta, jotta varausjärjestys pysyy hallinnassa.

HUOM! Varausaikaa on jatkettu liitteessä mainitusta takarajasta eteenpäin. Varaukset ke 14.11.2018 klo 18.00 mennessä.

Linkki varaukseen: https://link.webropolsurveys.com/S/DCFFCCAC51F54A19

Ellei yrityksenne halua mukaan yhteisosastolle vaan on lähdössä messuille omalla osastolla, niin voisimme neuvotella yhdessä siitä että osastomme olisivat lähekkäin ja muodostaisivat kokonaisuuden.

Em. messujen lisäksi Future Savo osallistuu/harkitsee osallistumista vuoden 2019 ensimmäisellä puoliskolla seuraaviin tapahtumiin:

Lisätietoja edellä mainituista tapahtumista seudulliselta projektipäälliköltä:

Iisalmi, Kiuruvesi, Lapinlahti, Sonkajärvi ja Vieremä
Jukka Vattukallio
jukka.vattukallio(at)iisalmi.fi
p. 040 190 4916
futuresavo.png

Tiedostot