Siirry sisältöön Etusivu
Ajankohtaista
23.6.2022

Kansalaisopiston viikkotiedote vk 25-33

Lapinlahti

Hyvää kesää!
Kiitos lukuvuoden aherruksesta opiskelijoille ja opettajille! Nähdään taas ensi lukuvuonna uuden oppimisen merkeissä.

Ilmoittautuminen lv. 2022−2023 kursseille alkaa ma 22.8. Klo 10.00

Opinto-opas 2022–2023 jaetaan kaikkiin koteihin Lapinlahdella keskiviikkona 10.8. Opinto-ohjelma on nähtävillä juhannuksen tienoilta alkaen kotisivuillamme www.kaskikuusi.fi ja Lapinlahden kunnan kotisivuilla www.lapinlahti.fi.
Kursseille voit ilmoittautua ma 22.8. klo 10.00 alkaen sitovasti ennakkoon annettuun päivämäärään mennessä:

  • puhelimella (p. 040 4883 202 tai 040 4883 201)
  • toimistolla aukioloaikoina (Asematie 4, Lapinlahti)

Tee eLaskusopimus Lapinlahden kuntaan tai maksa VAIKKAPA ePassilla

Suosittelemme e-laskusopimuksen tekemistä kaikista Lapinlahden kunnan laskuista, jolloin saat laskusi suoraan verkkopankkiisi. Maksutapoina meillä käyvät normilaskutuksen lisäksi ePassi, RJ Kuntoiluseteli Oy:n TYKY Kuntoseteli+:t, Smartumin setelit, verkkomaksut ja SmartumPay, Eazybreak ja Edenred. Toimita setelit toimistoomme ilmoittautuessasi, viimeistään heti kurssin alettua, ennen laskutusta! Sportti- & kulttuuripassilla voit ilmoittautuessasi maksaa kurssimaksut verkkomaksuna. Lisätietoja ilmoittautuessasi verkossa ja kansalaisopistolta!

Pysyvät alennukset
Kaskikuusen kansalaisopistossa on käytössä seuraavat alennukset. Ilmoitathan aina kurssille ilmoittautuessasi, jos kuulut kohderyhmään ja haluat alennuksen käyttää, kiitos!

  • Työttömät työnhakijat, yksi kurssi –50% lukukauden aikana
  • 80+ -vuotiaat, yksi kurssi –50% lukukauden aikana
  • Sisaralennus alle 18-v., yksi kurssi –50% lukukauden aikana (ensimmäinen samassa taloudessa asuva lapsi normaali kurssimaksu, seuraavat –50%, silloin, kun lapset osallistuvat samalle kurssille)

Koronavirus ja kansalaisopisto
Vakava koronatilanne huomioidaan opetuksessa. Koronaohjeistuksen löydät kotisivuiltamme www.kaskikuusi.fi, Lapinlahden kunnan kotisivuilta ja Kaskikuusen Facebookista. Ohjeet käydään myös läpi kursseilla.

Tiedotamme mahdollisista suosituksista sähköpostitse opiskelijakirjeissä ja tarvittaessa myös tekstiviestein – pidäthän yhteystietosi opistolla ajan tasalla, kiitos! On hyvä jatkaa ainakin seuraavia korona-ajan suosituksia:

  • Älä tule kurssille, jos olet sairas tai oireilet.
  • Pese tai desinfioi kädet kurssille tullessasi ja pois lähtiessäsi.
  • Kasvomaskisuositus niin opettajilla kuin vähintään 12-vuotiailla opiskelijoilla
  • Pidäthän mahdollisuuksien mukaan turvavälin muihin.

Kevätnäyttely 2022
Tervetuloa tutustumaan lukuvuoden aikana tehtyihin kädentaidon, kuvataiteen ja valokuvauksen töihin kansalaisopiston Facebookissa ja Lapinlahden kunnan kotisuilla! Teknisistä haasteista johtuen eNäyttelyn toteutus nyt hieman toisin kuin suunnittelimme alunperin. Kiitos kaikille opiskelijoillemme ja opettajillemme valokuvista lukuvuoden varrelta! Valokuvista on tehty myös kuvakirja, jota pääset selailemaan Kaskikuusen toimistolla ja ensi syksyn kädentaitojen kursseilla!

Video

Vapaita paikkoja musiikin yksilöopetuksessa lv. 2022–2023
Vapautuneita paikkoja on tarjolla nyt normaalia vähemmän Varaa paikkasi musiikin yksilöopetukseen jo kesän aikana. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, ilmoittautuminen verkossa, puhelimitse tai toimistolla.
Varpaisjärvi: Rummut, (ti), Sähkökitara, (ti, ke ja to), Piano Jarmo (ti, ke ja to)
Lapinlahti: Huilu (ma), Rummut (ti), Laulu Matti Taskinen (to), Laulu Anni Rissanen (ti), Laulu Eeva KvZ (to ja pe), Suomipoppia ja iskelmää 2 (ti), Sello (ke), Piano (ma ja ke), Viulu
Alapitkä: Piano (to)
Nerkoo: Piano (ke)

Taidekadun aikataika 2.9.2022
Taidekadun AIKATAIKAA vietetään perjantaina 2.9. Lapinlahdella! Viimeinen suunnittelupalaveri pidetään ti 9.8. klo 10.00 Lapinlahden kunnanvirastolla + Teamsilla. Olethan yhteydessä tapahtumajärjestäjiin ennen tätä, jos sinulla olisi toiveita, ideoita AIKATAIKA-iltaan, kiitos!

Kaskikuusen kevätnäyttelyn 2022eKirja.ppsx

Tiedostot