bannerikuva
Etusivu / Ajankohtaista / Vapaa-aika Ylä-Savossa -kysely
Lapinlahti tiedottaa
25.10.2018  

Vapaa-aika Ylä-Savossa -kysely

Vapaa-aika Ylä-Savossa -kysely kokoaa tietoa alueen nuorten toiveista osallistavalla otteella

Ylä-Savon kunnissa käynnistyi syyskuussa Opetus- ja Kulttuuriministeriön rahoittama Kulttuurista siivet ja juuret -osallistavaa kulttuuripalveluiden suunnittelua nuorilta nuorille -hanke. Hankkeessa mukana ovat kaikki alueen kunnat, Iisalmi, Keitele, Kiuruvesi, Lapinlahti, Pielavesi, Sonkajärvi ja Vieremä. Yksitoista kuukautta kestävän hankkeen aikana kootaan tietoa alueen 16–29-vuotiaiden nuorten ja nuorten aikuisten toiveista. Tavoitteena on vahvistaa nuorten vaikutusmahdollisuuksia kuntien kulttuuripalveluiden sisältöihin sekä löytää kuntien kulttuuripalveluille uutta yleisöä. Juuri julkaistussa Vapaa-aika Ylä-Savossa-kyselyssä nuoret pääsevät kertomaan mielipiteensä paikkakunnan tarjonnasta sekä omista kiinnostuksen kohteista. Hanketta ennen selvitettiin nuorisopalveluiden kautta nuorten kulttuuriosallistumista ja tietoa kulttuuripalveluiden tarjonnasta. Selvityksessä huomattiin, että nuoret puuttuvat kulttuurin käyttäjäryhmistä lähes kokonaan.

Voisitteko siis välittää kyselylinkkiä omassa verkostossa. Nuorille tarjotaan myös mahdollisuus päästä toteuttamaan ja testaamaan omia ideoita jaossa olevan rahapotin avulla.

----> Vastaa "Vapaa-aika Ylä-Savossa" -kyselyyn ja voita leffalippuja! Jaamme lisäksi 7 x 500€ rahapotteja Ylä-Savossa toteutettavan musiikkitapahtuman, katutaideprojektin, lyhytelokuvan, näyttelyn tai muun idean tuottamiseen. Vastaamalla vaikutat Ylä-Savossa elävien ihmisten työ- tai vapaa-ajan mahdollisuuksiin. Kysely on avoinna 30.11.2018 saakka. Kiitos ajastasi.

Linkki kyselyyn:

https://link.webropolsurveys.com/S/116A90E480A2C23C


Lisätietoa hankkeesta:

http://www.iisalmi.fi/kulttuuristasiivetjajuuret


--


***************************
Riikka-Liisa Kajanus
projektityöntekijä
Kulttuurista siivet ja juuret -hanke
Iisalmen kaupunki
p. 040 631 0059
riikka-liisa.kajanus@iisalmi.fi
***************************

Kulttuurista siivet ja juuret – Osallistavaa kulttuuripalveluiden suunnittelua nuorilta nuorille

Hanketta on rahoittanut Opetus- ja kulttuuriministeriö yhteistyössä Iisalmen, Kiuruveden, Lapinlahden, Pielaveden, Sonkajärven ja Vieremän kulttuuritoimi sekä Keiteleen kulttuuripalvelut.

www.iisalmi.fi/kulttuuristasiivetjajuuret