Julkaisut

Kesälehti ilmestyy taas - ilmoita tapahtumasi tapahtumakalenteriin 15.5. mennessä

Julkaistu 11.4.2024 Muokattu 11.4.2024
Matti ja Liisa -lehden ja Lapinlahden kunnan yhteistyönä toteutettava Lapinlahden Kesä 2024 ilmestyy torstaina 6.6. tabloid-kokoisena sanomalehtenä. Lehti menee Matti ja Liisa -lehden tilaajille viikon 23 lehden mukana. Lisäksi lehti on telinejakelussa koko kesän noin 10 pisteessä ympäri kuntaa.
 
Lehden digitaalinen, sovelluksella ja selaimilla luettava näköislehti ilmestyy yhtä aikaa printtilehden kanssa.
 
Digitaalinen Lapinlahden Kesä 2024 on vapaasti luettavissa ja jaettavissa muun muassa Matti ja Liisa -lehden verkkosivuilla ja sovelluksessa sekä Lapinlahden kunnan verkkopalvelussa ja sosiaalisen median kanavissa.
 
Kesälehdessä on kattava tapahtumakalenteri kesäkuusta syyskuun alkuun asti, jolloin kauden päättää Taidekadun Aikataika -tapahtuma.
 
Tapahtumat ja näyttelyt kesälehden tapahtumakalenteriin kerätään Iisalmi ja tienoot -tapahtumakalenterista. 
 
Lapinlahden kunnan nettisivuilla näkyvät kaikki Iisalmi ja tienoot -tapahtumakalenteriin lisätyt tapahtumat automaattisesti. Lapinlahden kunta markkinoi omissa kanavissaan kunnan alueella toteutuvia tapahtumia tätä kanavaa hyödyntäen.
 
Tapahtumien lisääminen vaatii järjestäjäprofiilin luomisen. Tämän jälkeen pääsee lisäämään, muokkaamaan ja poistamaan omia tapahtumia. Kalenteri on ilmainen käyttäjälle.
Tapahtumakalenteri löytyy osoitteesta https://tapahtumat.iisalmijatienoot.fi/fi-FI
 
Iisalmi ja tienoot -tapahtumakalenteria käyttävät Lapinlahden lisäksi Iisalmi, Keitele, Kiuruvesi, Pielavesi, Rautavaara, Sonkajärvi sekä Vieremä.
 
Lapinlahden kunta on mukana seudullisessa matkailun kehittämis- ja markkinointiyhteistyössä Iisalmi ja tienoot verkoston kautta. Verkosto markkinoi Ylä-Savon seudun matkailupalveluja, tapahtumia ja kalenteria säännöllisesti eri kanavissa.
 
Lisätiedot
Maija Parviainen, kulttuuri- ja viestintäkoordinaattori
p. 040 488 3012
Jaa sivu: