Varhaiskasvatus

Varhaiskasvatus

Lapinlahden kunnan järjestämä varhaiskasvatus on päiväkoti-, perhepäivä- tai ryhmäperhepäivähoitoa. Lapinlahden taajamassa Muksulan päiväkodissa järjestetään ilta-, yö- ja viikonloppuhoitoa. Alapitkän ja Varpaisjärven päiväkodeissa järjestetään iltahoitoa. Päiväkodit ja perhepäivähoito tarjoavat myös tilapäistä varhaiskasvatusta.

Lapinlahden kunnan järjestämää varhaiskasvatusta voi hakea ympäri vuoden. Hakemus tulee jättää viimeistään neljää kuukautta ennen hoidon tarpeen alkamista. Jos varhaiskasvatusta tarvitaan vanhemman työllistymisen, koulutuksen tai opintojen vuoksi nopeasti, tulee hoitopaikkaa hakea viimeistään kahta viikkoa ennen hoidon tarpeen alkamista. Varhaiskasvatushakemuksen voi tehdä sähköisesti kohdassa "varhaiskasvatuksen sähköinen asiointi". Hakemus on myös tulostettavissa alla olevista liitteistä tai se on saatavissa varhaiskasvatuksen toimistosta (Kunnantalo, Asematie 4) ja päiväkodeista.

Kun saat päätöksen varhaiskasvatuspaikasta, on sinun toimitettava varhaiskasvatuksen palvelusihteerille varhaiskasvatuspaikan vastaanottolomake sekä tuloselvityslomake liitteineen. Vastaanottolomakkeen voit tulostaa alla olevista liitteistä ja tuloselvityslomakkeen varhaiskasvatusmaksut -kohdan liitteistä

Yhteystiedot

Nieminen, Riittavarhaiskasvatuspäällikkö
Ronkainen, Hanna Maripalvelusihteeri