Yritystulkki AGRI- investointilaskenta

Yritystulkki AGRI– ohjelma on helppokäyttöinen työkalu viljelijän omatoimiseen laskentaan ja suunnitteluun.

Verkkoasiointi

Yritystulkki AGRI- investointilaskenta

Maatilan investointipäätöksen tekeminen on tähän saakka edellyttänyt maksullisten laskentapalveluiden käyttöä. Koska palvelun hinta on suhteellisen kallis, ei viljelijä epävarmoissa tapauksissa ole edes käynnistänyt hankkeen suunnittelua. Tämän ongelman poistamiseksi Ylä-Savon maaseutupalvelut on hankkinut maatilan talouden suunnitteluun kehitetyn Yritystulkki AGRI- laskentaohjelman.

Ohjelma on helppokäyttöinen työkalu viljelijän omatoimiseen laskentaan ja suunnitteluun. Laskentaohjelma on kehitetty yhteistyössä maaseutuammattilaisten kanssa perustuen pk-yrityksille tarkoitettuun Yritystulkki-ohjelmaan, joka ovat käytössä jo 77 %:lla Suomen kunnista. Yritystulkki AGRIa voivat käyttää myös tilitoimistoyrittäjät ja rahoittajat avustaessaan viljelijöitä heidän taloutensa suunnittelussa.

Suunnittelu lähtee liikkeelle päättyneen tilivuoden luvuista. Niiden avulla laaditaan investointi- ja tuotantosuunnitelma seitsemän vuoden suunnittelukaudelle, joka on riittävän pitkä aika osoittamaan kehityksen. Yritystulkki AGRI perustuu Excel-taulukkolaskentaan, ja sen käyttö on tehty helpoksi ja yksinkertaiseksi. Taulukkolaskennan perustiedot riittävät ja hyvät ohjeet opastavat käyttäjää. Lisäetuna on mahdollisuus tallentaa laskelmat omalle tietokoneelle, jolloin tilan talouden muutokset voidaan päivittää vuodesta toiseen.

Yritystulkin laskentaohjelmissa tarvitset taulukkolaskentaohjelmaa. Suosittelemme ilmaista Libre Office toimisto-ohjelmistoa tai Microsoftin Exceliä. Libre Office on avoimeen lähdekoodiin perustuva ja voit ladata sen ilman rekisteröitymistä kätevästi.

Verkkoselaimeksi suosittelemme käytettäväksi ilmaista Mozillan Firefox -selainta.

Palveluajat

Avoinna ympäri vuorokauden

Liittyvät palvelut