Maahanmuuttajien palveluohjaus

Lapinlahden kunnan maahanmuutto- ja pakolaispalvelut tarjoavat ohjausta ja neuvontaa Lapinlahdella asuville maahanmuuttajille.

Palvelupaikka

Maahanmuuttajien palveluohjaus

Lapinlahden kunnan maahanmuutto- ja pakolaispalvelut tarjoavat ohjausta ja neuvontaa Lapinlahdella asuville maahanmuuttajille. Yhteistyötä tehdään vastaanottokeskuksen, kuntakokeilun, TE-toimiston, hyvinvointialueen sekä muiden viranomaisten ja yhteistyötahojen kanssa.

Koto24-uudistus

Kotoutumislaki on parhaillaan käsiteltävänä eduskunnassa. Kotoutumislain tavoitteena on vahvistaa maahan muuttaneiden työllisyyttä, työllisyyttä tukevia valmiuksia, kielitaitoa ja osallisuutta yhteiskuntaan. Lain tavoitteena on myös edistää tasa-arvoa, yhdenvertaisuutta ja myönteistä vuorovaikutusta eri väestöryhmien kesken. Kotoutumislain kokonaisuudistus on kytköksissä TE-palveluiden uudistukseen. TE-palveluiden uudistamisen yhteydessä vastuu TE-palveluiden asiakkaina olevien kotoutuja-asiakkaiden kotoutumisen edistämisestä siirtyy kunnalle. Myös työvoimapalveluina järjestettävien kotoutumispalveluiden, kuten kotoutumiskoulutuksen, järjestämisvastuu siirtyy kunnalle.

https://tyomarkkinatori.fi/uudistukset2024

Käyntitiedot

Asematie 4
73100 Lapinlahti
Palvelupaikka kartalla
Näytä reitti tänne
Kauppatie 20
73200 Varpaisjärvi
Palvelupaikka kartalla
Näytä reitti tänne

Muut yhteystiedot

Sähköposti

Puhelin

 • Palveluohjaaja Sinikka Karhunen +358 404883032 (pvm/mpm)

  Puhelu tähän numeroon maksaa:

  • paikallisverkkomaksun (pvm), kun soitat kiinteästä verkosta.
  • matkapuhelinmaksun (mpm), kun soitat matkapuhelimesta.
  • ulkomaanpuhelumaksun, kun soitat ulkomailta.

  Maksut määräytyvät soittajan operaattorin hinnaston mukaan.

Sijainti kartalla